Buscar en este blog

jueves, 11 de octubre de 2007

7 jugadors del Barça, seleccionats pel FIFA World Player


Messi, Ronaldinho, Eto’o, Henry, Deco, Márquez i Thuram.
7 jugadors del F.C.Barcelona han estat els escollits per optar al premi anual que otorga la FIFA al millor futbolista de l'any 2007.
El premi es decideix a partir de les votacions de tots els entrenadors i capitans del conjunt de seleccions afiliades a la FIFA.
El guanyador es donarà a conèixer el pròxim 17 de decembre a Zúrich (Suissa).
L'últim guanyador va ser Fabio Cannavaro-defensa del madrid-premi molt discutit, sobretot perquè és un premi individual, i si li van donar, va ser, en la meva opinió per haver guanyat el mundial amb itàlia i per ser-ne el capità.
Ai, però no, que el decembre passat, sense que ningú se n'adonés, van fer un recompte i ¡ostres! es van adonar que havien comptat malament els vots, i li van prendre el premi a Cannavaro per donar-li a Zidane.
Espere'm que aquest any, els bons de la FIFA no s'equivoquin en fer els recomptes...
En fi...els nominats d'aquest any són 30:
Gianluigi Buffon (Italia), Fabio Cannavaro (Italia), Petr Cech (República Checa), Cristiano Ronaldo (Portugal), Deco (Portugal), Didier Drogba (Costa de Marfil), Michael Essien (Ghana), Samuel Eto'o (Camerún), Gennaro Gattuso (Italia), Steven Gerrard (Inglaterra), Thierry Henry (Francia), Juninho (Brasil), Kaká (Brasil), Miroslav Klose (Alemania), Philipp Lahm (Alemania), Frank Lampard (Inglaterra), Rafa Márquez (México), Lionel Messi (Argentina), Alessandro Nesta (Italia), Andrea Pirlo (Italia), Franck Ribéry (Francia), Juan Román Riquelme (Argentina), Ronaldinho (Brasil), Wayne Rooney (Inglaterra), John Terry (Inglaterra), Carlos Tévez (Argentina), Lilian Thuram (Francia), Fernando Torres (España), Ruud van Nistelrooy (Holanda)Patrick Vieira (Francia).
.
Deia: Per mi, i per la premsa mundial i gran part de l'opinió pública, el premi està entre Leo Messi(el petit geni mag que ens té enamorats) i Kakà.
Tenint en compte que Ricky va guanyar la passada Champions, que és el líder indiscutible del seu equip(Milan)i un Crack dels grans amb experiència i que el quasi passat any és el que compte, queda clar a qui lo donaràn.
No vull dir amb això que el premi no sigui de prestigi, just al contrari, és el que penso, Kakà és per mi INDISCUTIBLE.
Tots sabem com és Messi, però el seu any serà el vinent, perquè, repeteixo que no es vota el millor jugador actual; sinó el de la passada campanya. I no vull ni recordar el que vam fer-millor dit el que NO vam fer-.
*****************************************************************************

Messi, Ronaldinho, Eto’o, Henry, Deco, Márquez y Thuram.
7 jugadores del Barça escogidos para optar al premio anual que otorga la FIFA la mejor futbolista del año 2007.
El ganador se dará a conocer el próximo día 17 de diciembre en Zurich(Suiza)
El último ganador fue Fabio Cannavaro-premio muy discutido,sobre todo porqué es un premio individual y se lo dieron, en mi opinión, por haver conseguido el mundial con Italia i por ser el capitán. ¡Ay! Pero no, que el diciembre pasado-sin que nadie se enterara- hicieron un recuento y…¡vaya! Se dieron cuenta de que habían contado mal los votos, y se lo quitaron a Cannavaro para darse-lo a Zidane.
Esperamos que este año, los buenos de la FIFA no se equivoquen en contar…
En fin…los nominados de este año son 30:
Gianluigi Buffon (Italia), Fabio Cannavaro (Italia), Petr Cech (República Checa), Cristiano Ronaldo (Portugal), Deco (Portugal), Didier Drogba (Costa de Marfil), Michael Essien (Ghana), Samuel Etoo (Camerún), Gennaro Gattuso (Italia), Steven Gerrard (Inglaterra), Thierry Henry (Francia), Juninho (Brasil), Kaká (Brasil), Miroslav Klose (Alemania), Philipp Lahm (Alemania), Frank Lampard (Inglaterra), Rafael Márquez (México), Lionel Messi (Argentina), Alessandro Nesta (Italia), Andrea Pirlo (Italia), Franck Ribéry (Francia), Juan Román Riquelme (Argentina), Ronaldinho (Brasil), Wayne Rooney (Inglaterra), John Terry (Inglaterra), Carlos Tévez (Argentina), Lilian Thuram (Francia), Fernando Torres (España), Ruud van Nistelrooy (Holanda)Patrick Vieira (Francia).
Decía:Para mí, y para la premsa mundial y gran parte de la opinión pública, el premio está entre Leo Messi (el pequeño genio mago que nos tiene enamorados)y Kakà.
Teniendo en cuenta que Ricky ganó la pasada Champions, que es el líder indiscutible de su equipo(Milán)y un crac de los grandes con experiencia y que el casi pasado año es el que cuenta, quda claro a quién se lo darán.
No quiero decir con eso que el premio no sea de prestigio, al contario, es lo pienso, para mí Kakà és absolutamente indiscutible.
Todos sabemos como es Messi, pero su año será el que viene, porque repito, que no se vota al mejor jugador actual, sinó el de la passada campaña. Y no quiero recordar lo que hicimos-mejor dicho, lo que no hicimos-.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Opineu/Opinad: