Buscar en este blog

domingo, 14 de octubre de 2007

Bojan, debut i gol.


Abans de la jornada de seleccions, es va disputar dissabte l’esperadíssim partit entre la selecció espanyola sub-21 i la de Polònia-també sub-21.

Espanya sub-21 2(Jurado i Bojan)
Polònia sub-21 0
Polonia: Bartosz; Pawelec, Polczak, Kocot, Rzelniaczak, Wilk, Majewski, Cwielong, Janczyk, Pawlowski y Janoszka.Espanya: Roberto; Torres, Crespo, Torrejón, Piqué, Javi Martínez, Sisi; Raúl García, Bojan, Jurado (Granero, m.88) y Capel (Mata, m.70).Gols: 0-1, m.70: Jurado; 0-2, m.92: Bojan
Partit molt bonic de la selecció, amb un brillant Diego Capel per la banda. Jurado decisiu en el seu tir, Bojan brillant com sempre deixant detalls de petit geni, prefeireixo no comentar res de Piqué(…) Per mi, aquests 3 primers més el porter polac (que va controlar una pilota amb diversos tocs acrobàtics sense que la pilota caigués davant l’impotència del pobre que tenia davant) la llàstima és que va quedar expulsat, i com que ja s’havien fet els 3 canvis, els polacs es van quedar amb 10 i el porter suplent.
Un joc molt dinàmic per part de les dues seleccions, la pilota anava d’una banda a l’altra que feia goig.
Bojan va enyorar les centrades dels seus excompanys de la sub-17, ja que li arribaven poques pilotes i menys en bones condicions, però ell es va esforçar al màxim i es notava quan la tenia.
Els gols, el primer de Jurado, en un llançament de falta que li va treure el son al pobre porter suplent, no per genial, sinó perquè era una pilota fluixa i que a més anava per la seva banda.
El següent, quan ja ningú s’esperava res més del partit i jo ja havia perdut les esperances en un golet seu, Bojan va profitar una assitència de Juan Mata i va rematar un gol fabulós, molt celebrat per ell i tots els nois, i per mi i tot Catalunya, perquè ho esperàvem tots.

En fi, Espanya líder del seu grup i molt bones sensacions dels jovenets.
**********************************************************************

Antes de la jornada de selecciones, se disputó el esperadíssimo partido entre las selecciones española i polaca sub-21.
España sub-21 2(Jurado i Bojan)
Polonia sub-21 0
Polonia: Bartosz; Pawelec, Polczak, Kocot, Rzelniaczak, Wilk, Majewski, Cwielong, Janczyk, Pawlowski y Janoszka.España: Roberto; Torres, Crespo, Torrejón, Piqué, Javi Martínez, Sisi; Raúl García, Bojan, Jurado (Granero, m.88) y Capel (Mata, m.70).Goles: 0-1, m.70: Jurado; 0-2, m.92: Bojan

Partido muy bonito de la selección, con un brillante Diego Capel por la banda. Jurado decisivo en su tiro, Bojan brillante como siempre dejando detalles de pequeño genio, Piqué(…) Para mi, estos 3 primeros más el portero polaco (que va controló una pelota con varios toques sin que la pelota se cayera ante la impotència del pobre que tenia delante) la làstima és que quedó expulsat, i como ya se havian producido los 3 canvios, los polacos se van quedaron con 10 i el portero suplente.
Un juego muy dinámico por parte de las dos selecciones, la pelota iba de una banda a la otra que daba gusto.
Bojan echó de menos las centradas dels seus excompañeros de la sub-17, ya que le llegavan pocas pelotas i menosen buenas condiciones, però él se esforzó al máximo i se notava cuando la tenía.
Los goles, el primero de Jurado, en un lanzamiento de falta muy senzillo de parar que el portero no supo.El siguiente cuando ya nadie se esperava nada más del martido, Bojan aprovechó uan asistencia de Juan Mata i remató un gol genial, muy celebrado para todos, ya que lo estávamos esperando todos.
En fin, que España líder de su grupo y umuy buenas sensaciones de los jovencitos.

1 comentario:

  1. akanee!
    està bé això del blog, i està quedant força bé, per no dir genial! (jijii) llàstima que a mi no m'agradi el futbol...
    un petóóóó!
    annaaaa*

    ResponderEliminar

Opineu/Opinad: