Buscar en este blog

martes, 9 de octubre de 2007

Presentació:


Hola!

Mira, m'aborria i he dit, saps què, anem a fer un blog...


Suposo que aquí em podré desfogar parlant de futbol tant com vulgui ^__^


Començaríem parlant de les meves preferències.


M'agrada la lliga española (Barça, València, atlètic de madrid, saragossa) la premier (Manchester United, Liverpool, Arsenal i Chelsea) el calcio (milan i roma) la bundesliga (werder bremen) el futbol japonès (yokohama marinos, osaka sakuras).


I el meu perfil de jugador seria una barreja entre la magia de ronaldinho i messi, l'agilitat de kakà, la genialitat de kun agüero, la tècnica de bojan, la potència de rooney, l'habilitat de silva, villa, morientes, eto'o i giovanni i l'elegància d' Henry. Bueno, hi posaríem una mica d'Ayala, Alvés, Gattusso i Gaby milito... ^-_________-^


Un record molt especial pel meu estimat Giovanni Van Bronckhorst, que està al Feyenoord, per retirar-se, i un record molt molt molt sincer per l'Antonio Puerta.


Em declaro enamorada del Barça, ho porto a la sang XD


M'emociono quan el Messi té la pilota, i quan surt el Bojan... el Bojan és un dels millors, de moment, perquè li faltarà temps per arribar a ser el millor i de carrer, perquè és un autèntic crac, d'aquells que es transformen dins el camp, un detallista, un petit geni...



Ho deixariem aquí, per avui.


Akane.

2 comentarios:

  1. soc el primer en fer un comentari! :)
    està prou bé! Veuràs com, poc a poc, aniràs posant moltes més cosetes ;)

    prof :)

    ResponderEliminar
  2. olaaaa!!!
    secons jejeje
    a mi no marada gaire el futbol po...pels aficionats aquesta web ta mol be!!! (posa alguna del kaka xdxd) xau besus, your friend;)

    ResponderEliminar

Opineu/Opinad: