Les Planes- Sant Roc, primera victòria de la temporada

LES PLANES 4 – 2 SANT ROC
28/09/08
1a jornada lliga Regional
3ª, grup 27è
Amb dos gols de l'Alex Hidalgo(minuts 37 i t.a), un de l'Edu Hidalgo(minut 1) i un del Grabi(minut 35) les planes guanya els 3 punts en el seu primer partit. La jornada següent serà el dia 5 contra l'Atlètic Olot. Sort!!

El partit va començar de forma vibrant. Al minut 1, Edu Hidalgo avançava les Planes amb un gol de falta directa perfecte en l’estil i en l’execució.Mia es va inventar una passada perfecte sobre Grabi, que ell mateix es va encarregar de transformar en gol fent passar la pilota per sota del porter visitant.
Fins llavors el jove davanter planenc [l'Àlex] havia estat controlat en tot moment i se li havia fet molt difícil arribar amb perill a la porteria rival. Dos minuts més tard, s’inventava una vaselina que entrava per l’escaire fent inevitable que el 3 a 2 fes esclatar el públic planenc en eufòria i èxtasi total. El gol d’Àlex, increïble i espectacular, esvaïa tots els dubtes que havia generat l’equip durant el partit. Quedaven 8 minuts de partit que al final en van ser 16. L’àrbitre va afegir fins a 8 minuts més del temps reglamentari que van servir també perquè l’Àlex tornés a marcar després d’un penal comès pel porter visitant al mateix jugador. Victòria doncs, i les Planes que comença aquesta lliga sumant els 3 punts.

Cuando yo digo que alguien es bueno, es porqué lo es. A pel pitxitxi!!!
::Mundo futbol:: dóna tot el seu suport al c.f Les Planes una temporada més.