Buscar en este blog

jueves, 11 de octubre de 2007

Bojan Krkic, solidari.


(L'informació procedeix del diari SPORT, que a la seva vegada l'ha extret del diari SEGRE)


La samarreta del debut del Bojan, la primera que es va posar en el primer partit que va jugar a la 1ª divisió de la lliga de les estrelles amb el primer equip del Barça, un objecte tan carregat sentimentalment per ell, un objecte tan important, i que qualsevol jugador guarda amb tot el seu amor, aquella tan especial; que si recordeu en una entrevista després del seu primer partit, canl+ li va preguntar que si la guarderia, i ell, súper feliç i amb un ampli somriure va afirmar que si, por supuesto, doncs ja no la té.


La història és la següent: El senyor Gonçal Pérez va anar de viatge al Nepal, on es va trobar una nena amb una situació molt difícil que el va fer entendrir. Juanu és una nena petita del Nepal, orfe, que viu adoptada per una família que, als seus 8 anys, la fa treballar. No té estudis ni pot jugar, és orfe, pobre i infeliç.


Quan Gonçal Pérez va arribar del seu viatge, va prendre la decisió de que això no quedaria així, i es va posar en contacte amb l'amo d'un restaurant-BALAGUER VISHNA, començant una cadena d'iniciatives per enviar-li els beneficis.


Entre aquestes, la de posar-se en contacte amb la família del Bojan per demanar-los una samarreta, una qualsevol,(que el SERGI sap molt bé quan val, eh.)per subhastar-la. I els Krkic, no van fer només això, sinó que li van cedir la samarreta del debut del Bojan, aquesta tan especial, i amb una dedicatoria inclosa!!!!!!!! Es va subhastar la samarreta per 400 €(molt per sota del seu autèntic valor) però que serviràn per pagar una escola a la Juanu.


BOJAN, QUE GRAN QUE ETS.



**En resumen, que Bojan cedió la camiseta de su debut en el Camp Nou con dedicatoria incluída, para fines solidarios para que Juanu, una niña Nepalesa, pudiera ir a la escuela. La iniciativa fu puesta en funcionamiento por Gonçal Pérez i el dueño del restaurante Balaguer Vishna, que subhastaron la camiseta por 400 €, dinero que usaran para pagarle la escuela a Juanu.

Para más información, la web de http://www.sport.es/


BOJAN, QUE GRANDE ERES

1 comentario:

Opineu/Opinad: